Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 13:04

Служба у справах дітей Попільнянської РДА

Меню сайту
Форма входу
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2013 » Грудень » 3 » Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини
11:14
Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини
Comission26 листопада відбулось засідання комісії з питань захист прав дитини. На комісії було розглянуто 5 питань. Два питання були присвячені виконанню своїх обов'язків опікунами малолітніх дітей. В одному з випадків підопічна дитина систематично порушує поведінку в школі. Важко сказати чи така поведінка спричинена відсутністю контролю з боку опікуна чи має своєю причиною певний поведінковий розлад, який потребує спеціального діагностування. З опікуном та її малолітнім підопічним були проведені профілактичні бесіди, визначені подальші дії з метою коригування поведінки хлопчика.
Ще одним питанням, яке розглядалося на комісії, було визначеня порядку спілкування батька з дитиною. Заявником виступив батько, який стверджував, що мати дитини не дає йому можливості спілкуватися з дитиною попри його щире бажання. На жаль мати дитини не була присутньою на засіданні, замість неї приїхала бабуся дитини, яка не виявила бажання піти назустріч своєму колишньому зятеві. Вирішено розглянути зазначене питання ще раз на наступному засіданні у присутності матері дитини.
Наостанок було розглянуте подання Київського училища з проханням про відрахування неповнолітнього учня у зв'язку з тим, що він не відвідує навчальний заклад. Були заслухані пояснення самого неповнолітнього та його матері. Неповнолітній хлопець стверджував, що замість навчання бажає працевлаштуватись. Мати хлопця пообіцяла сприяти його працевлаштуванню та контролювати зайнятість сина. Інший малолітній син цієї матері систематично скоює дрібні крадіжки. З січня цього року він встиг скоїти 5 крадіжок, однак кримінальна справа проти нього була закрита в ході слідства у зв'язку з тим, що він не досяг віку з якого настає кримінальна відповідальність. До речі, його старший брат, в цьому ж році був засуджений до умовного терміну відбування покарання, теж у зв'язку із крадіжкою. Ситуація в цій сім'ї - типова для більшості таких випадків у нашому районі. Батька у хлопців в певному розумінні не було, вони зростали без батьківського виховання. Мати дітей працювала в Києві, залишаючи дітей на діда з бабусею, які не горіли бажанням займатись вихованням дітей. Усе це в результаті призвело до такого наслідку. Мати дітей досить пізно задумалась над тим, щоб змінити графік своєї роботи і мати змогу більше перебувати вдома. Втім, можливо не все ще втрачено і діти повернуться до нормального життя і засвоять правила життя в суспільстві.
Переглядів: 517 | Додав: Aleksios | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 16
Друзі сайту
  • Попільнянська райдержадміністрація
  • Сирітству - ні!
  • Мінсоцполітики
  • Попільнянська районна рада
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz